Novogradnja Ciglane

  • Stan u novogradnji
  • Prodaja
  • Sarajevo
  • Sarajevo – Centar
  • 1326_4_1493387831
  • 1326_5_1493387831

ID : 1326-1

prodaja 230.000 KM
64 m2 3 Soba  Dodaj u favorite Print

Stambeno-poslovni objekat  se nalazi na Ciglanama, općina Centar, Sarajevo. U neposrednoj blizini stambeno-poslovnog objekta nalaze se olimpijska dvorana Zetra, fudbalski stadion Koševo, pijaca Koševo-Ciglane, benzinska stanica Energopetrol, osnovna škola Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak i ostali urbani sadržaji. U blizini stambeno-poslovnog objekta je glavni saobraćajni pravac prema Tuzli. Posebno je značajna blizina sportskih objekata i terena.Parkiranje je predviđeno u sklopu vlasničke parcele i to 7 garažnih mjesta.
Objekat  predstavlja spoj modernog dizajna, kvalitetne gradnje, fleksibilnog stambenog prostora i velike energetske učinkovitosti te kao takav je idealno mjesto za život modernog čovjeka. Netto površina objekta iznosi cca 610m², spratnosti S+P+2, a sačinjavaju ga tri stambene jednice, poslovni prostor, kao i garažna mjesta sa ostavama.
Garažna mjesta i ostave se nalaze u suterenu objekta, a pristup je omogućen liftom i unutrašnjim stepeništem.
U prizemlju je planiran poslovni prostor u koji se ulazi sa sjeverne strane.
Prva etaža sadrži dvije stambene jedinice od 63,32m² i 73,90m², dok drugu etažu čini jedan stan veličine 139,52m² zajedno sa krovnom terasom.
Do svake stambene jedinice se dolazi preko zajedničkog prostora: stepeništa i lifta.
Fasada objekta je planirana od najkvalitetnijeg matarijala, u vidu termo fasade d=15cm i d=20cm sa završnom obradom od silikatne tonirane žbuke (tipa STO).
Krov objekta je planiran u vidu ravnog prohodnog krova, sa završnom oblogom od betonskih prefabrikovanih ploča. Planirano je postavljanje kamenih klupica na holkerima ograda na terasi i ravnom krovu ljepljenjem kvalitetnim flexibilnim građevinskim ljepilom. Odvod vode sa krova riješen je krovnim slivnikom sa grijačima.
Unutrašnje stubište, hodnici i stepenice će biti finalno obrađeni keramikom (čelo stepenica će biti obrađeno kamenom), ograda se formira od metalnih ispuna i ukruta u kombinaciji sa drvenim impregniranim rukohvatom i dekorativnim gredicama. Planirana je ugradnja jednog lifta, kao vertikalne komunikacije, koja povezuje podrum tj. garaže sa stambenim jedinicama, sa svim potrebnim atestima i garancijama za kvalitet.
Prostori stambenih jedinica imaju svijetlu visinu 257cm i 266cm. Zidovi koji dijele prostor dva stana su opečni.
U ulaznom prostoru – vjetrobranu planirani su poštanski sandučići.

Mapa lokacije

Agent: Edina

  • Telefon : +387 33 262 210
  • Fax : +387 33 262 211
  • E-mail : edina@area.ba

Edina
Opširnije

Kontakt

Loading...